Winnaars Year in Infrastructure 2018 Awards

24 oktober 2018

Bentley Systems heeft de winnaars van de Year in Infrastructure 2018 Awards bekendgemaakt. Twaalf onafhankelijke jury’s, selecteerden hiervoor in eerste instantie in totaal 57 finalisten uit de 420 nominaties. Tijdens het galadiner ter afsluiting van de jaarlijkse Year in Infrastructure 2018 Conference, reikte Bentley prijzen uit in negentien categorieën, terwijl daarnaast ook nog negen Special Recognition Awards werden uitgedeeld.

Veel van de winaars van de awards kwamen, net als voorgaande jaren, uit Azië, waar momenteel veel grote en interessante projecten worden uitgevoerd op infrastructuurgebied. Dit was al bekend van China en India, landen die de laatste jaren traditiegetrouw de meeste YII-prijzen in de wacht sleepten, maar ook in Indonesië en Maleisië wordt momenteel geïnvesteerd in grote projecten, getuige het feit dat beide landen dit jaar meerdere prijzen in de wacht wisten te slepen.

Nederland leverde dit jaar geen finalisten bij de Awards. Het finalistenproject van het Indiase Avenion had echter een duidelijk Nederlandse component, aangezien dit bedrijf het 3D-model van de stad Rotterdam had gemaakt. De Year in Infrastructure Award voor Digital Cities ging echter naar Yunnan Yunling Engineering Cost Consultation uit China voor het project met de naam ‘New Municipal Road Construction PPP Project of the Municipal Public Facility Construction Project of Guandu Culture New City’.

De 26 winnaars van de diverse Awards zijn terug te vinden op de website van Bentley. Gedetailleerde beschrijvingen van alle genomineerde projecten zullen begin 2019 verschijnen in het 2019 Infrastructure Yearbook van Bentley. Eerder verschenen jaarboeken zijn ook nog beschikbaar op de website van het bedrijf.

Website Bentley | The Year in Infrastructure

Website Bentley Systems

Comments are closed.