Webinar AutoCAD assessment op 26 maart

18 maart 2019

ADCIM (ingenieursbureau), Stedin (netbeheerder) en de Gemeente Leiden hebben deelgenomen aan de introductieactie van de nieuwste dienst van NedGraphics; het AutoCAD assessment.

Ondanks de verschillende disciplines, werkzaamheden en kennisniveaus van de gebruikers, heeft iedere organisatie geprofiteerd van het assessment.
NedGraphics organiseert dit Webinar om de opgedane ervaringen met u te delen zodat ook uw organisatie hiervan kan profiteren.

Voor wie is dit Webinar bedoeld?
Dit Webinar is, ongeacht uw functie, interessant voor iedereen die inzicht wil krijgen in het aanwezige kennisniveau en de voordelen die dit biedt voor de gebruikers en uw organisatie. 

Het assessment biedt meerwaarde voor:

  • Werkgevers, managers en teamleiders om het kennisniveau van zijn of haar AutoCAD gebruikers in beeld te krijgen.
  • Gebruikers van de Autodesk software om doelgericht en efficiënt te worden getraind naar zijn of haar persoonlijke behoefte.
  • Uw organisatie. Het assessment, hieruit volgende specifieke training en certificering verhogen de uitstraling en professionaliteit van uw organisatie.

Webinar AutoCAD assessment
Hoe gaat het AutoCAD assessment in z’n werk, hoe hebben onze klanten en NedGraphics het assessment ervaren en wat zijn de grootste voordelen voor u? 
Tijdens het maximaal 30 minuten durende Webinar op 26 maart 2019 om 11.00 uur beantwoordt onze Adviseur opleidingen Erwin Wielink deze vragen en krijgt u inzicht in hoe ook uw organisatie kan profiteren van het AutoCAD assessment.

U kunt zich hier inschrijven.

Website Cadac | NedGraphics

Comments are closed.