Veel complimenten op Winterschool 2019

Veel complimenten op Winterschool 2019

Meer dan tweehonderd gebruikers van en geïnteresseerden in Bentley-software waren woensdag 27 november naar de LocHal in Tilburg gekomen voor de Winterschool 2019.

Nog niet eerder hadden de besturen van TMC Nederland en VNMG, de organiserende verenigingen, zoveel mensen mogen verwelkomen als tijdens deze vijfde Winterschool.

Ook dit jaar stond Learn en Fun weer centraal.

Keynotes
Na de keynote-presentatie van Slavco Velickov van Bentley Systems over de highlights van de Year in Infrastructure Conference in Singapore, was het tijd voor CROW-directeur Pieter Litjens. Hij benadrukte keer op keer het belang van met elkaar in gesprek blijven. Nederland wordt steeds intoleranter, maar opdrachtgever en opdrachtnemer, ga de discussie niet uit de weg. Toon begrip, dan kom je veel verder.

Daarna was het tijd voor de parallelle sessies. Maar liefst elf workshops stonden op het programma en dertien interessante presentaties. Er moest dus gekozen worden, wat voor sommigen niet meeviel. Veel MicroStation, OpenRoads en ProjectWise, maar ook LumenRT, Legion, OpenCities Planner, OpenBuilding, BIM, SYNCHRO Pro en NLCS kwamen voorbij. En dit alles verpakt in leerzame hands-on sessies, gebruikerservaringen en toekomstverhalen.

Informeel netwerken
Tijdens de TMC- en VNMG-events staat netwerken altijd centraal. Van elkaar leren, bijpraten en gezelligheid. Dat kwam ruim aan bod tijdens de pauzes, lunch en het afsluitende buffet.

Omdat het event in een historisch gebouw georganiseerd werd, wat helemaal is omgebouwd tot eigentijds cultuurpand met moderne faciliteiten, was er aan het einde van de dag ook een rondleiding. Velen konden luisteren naar de verhalen over vroeger en hoe het tegenwoordig gebruikt wordt. Een interessant onderdeel van de dag.

Al met al kijkt de organisatie terug op een geslaagd evenement. Van de bezoekers krijgt de Winterschool een gemiddeld rapportcijfer van 8.4, waar de organisatie ontzettend trots op zijn.

Website TMC

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top