V-Ray 3 for SketchUp-update beschikbaar

27 februari 2018

Een nieuwe V-Ray 3 for SketchUp-update (v3.60.02) is nu verkrijgbaar als download. V-Ray for SketchUp is een slimme en snelle renderoplossing voor SketchUp.

De update voor deze renderplugin voor SketchUp bevat de volgende verbeteringen:

  • Nieuwe camera focus modes − De afstand tot het brandpunt kan nu worden bepaald op basis van de afstand tussen de camera en het doel, of juist een vast punt in de 3D-omgeving, zodat de focus dynamisch gewijzigd kan worden tijdens een batch of animatie rendering.
  • Camerabelichting − Belichting kan nu worden behouden terwijl de afstand tussen de camera en het doel wordt gewijzigd.
  • Multi Matte render-element − Dit element werkt samen met V-Ray Object-ID toewijzingen om RGB-kleurenmaskers te produceren die geschikt zijn voor nabewerking van afbeeldingen.
  • Gebruik camerapad-optie − Deze instelling berekent de globale verlichting voor het hele camerapad en versnelt het proces van het renderen van camera-rondvluchten aanzienlijk.
  • Gebruikersinterface verbeteringen − Camera-instellingen zijn opnieuw ingedeeld, sommige opties zijn opnieuw ontworpen en vereenvoudigd en gelaagd materiaal, materiaalopties en ray-trace-sectie zijn toegevoegd.

Verkrijgbaarheid

Via de Design8-website is een demoversie van V-Ray for SketchUp aan te vragen. V-Ray 3.x for SketchUp-gebruikers kunnen via hun persoonlijke pagina op de Chaos Group-website gratis de laatste versie van V-Ray for SketchUp verkrijgen.

Website Design8

Comments are closed.