Trimble lanceert X7 scanner

Trimble lanceert X7 scanner

De nieuwe Trimble X7 is een zeer intuïtieve scanner. Dankzij verschillende innovatieve technieken en speciale Perspective software wordt het scannen gemakkelijker en vollediger dan ooit. De X7 is breed inzetbaar, waardoor u gedetailleerd en snel complete projecten kunt scannen. U heeft geen targets nodig en dankzij de automatische registratie kunt u in het veld controleren of de dataset compleet is. Dit is van grote waarde op moeilijk bereikbare locaties of wanneer veiligheid een rol speelt. Het scannen van donkere of reflecterende objecten is voor de X7 ook geen probleem. 

De compacte X7 is ontworpen voor optimaal werkgemak bij het uitvoeren van uiteenlopende scanningswerkzaamheden. De gebruiksvriendelijke en intuïtieve Perspective software zorgt ervoor dat het maken, bekijken en controleren van scans zeer eenvoudig is. De X7 is compact en weegt slechts 5.8 kilo. U kunt de scanner in een rugtas vervoeren.

Slim
De nieuwe Trimble X-drive stelt de X7 in staat om automatisch te kalibreren, waardoor de nauwkeurigheid in elke scan gegarandeerd wordt. Daarnaast zet de X7 zichzelf waterpas en wordt de parallax tussen scans en afbeeldingen automatisch geminimaliseerd. Een ander uniek kenmerk is de automatische scanregistratie. Voordat u het veld verlaat kunt u de geregistreerde en foto-ingekleurde scans controleren, zodat u zeker weet dat u alle benodigde data heeft.

Professioneel
Naast optimaal werkgemak heeft Trimble ook rekening gehouden met verschillende werkomstandigheden en toepassingen. De X7 heeft een IP55 rating en kan dankzij de EDM ook donkere en reflecterende oppervlakten scannen. De puntenwolken zijn in verschillende formaten te exporteren, waaronder E57, RCP, Civil3D, maar ook POD en PTX. Trimble gebruikers kunnen voor de dataverwerking o.a. gebruik maken van Trimble RealWorks, Business Center en SketchUp.

Website Geometius

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top