Topcon technologie vormt industrie op INTERGEO 2018

Topcon technologie vormt industrie op INTERGEO 2018

Topcon Positioning Group presenteert tijdens de INTERGEO 2018 haar geavanceerde geospatial technology. Het bedrijf laat zien hoe de productiviteit en efficiëntie van projecten, van ontwerp tot voltooiing, met behulp van geïntegreerde software en hardware kunnen worden verhoogd. Tijdens de vakbeurs, die dit jaar van 16-18 oktober plaatsvindt in Frankfurt, organiseert Topcon een aantal gesprekken die tot nadenken stemmen. De gesprekken vinden plaats in een interactieve kampvuurachtige setting.

Tijdens de Intergeo 2018 ligt de nadruk vooral op nieuwe en opkomende digitale technologieën, zoals automatisering, beheer van mass data en de nieuwste UAV’s. Experts van Topcon laten de interactie zien tussen de verschillende componenten, van Reality Capture tot het genereren van mass data, en zij verdiepen zich in de ontwerp- en planningssoftware. Daarnaast demonstreert Topcon, op het IASEXPO-gedeelte van de beurs, haar UAV-technologie tijdens een aantal demonstraties in de buitenlucht. Samen met partners GLM en eEntwicklung presenteert Topcon tevens het merk Sokkia, waarbij de nadruk vooral ligt op de introductie van de GeoPro Field 2.0 software. Twee keer per dag worden er field-to-finish demonstraties van deze software gegeven.

Ian Stilgoe, vicepresident GeoPositioning Europe, Topcon Positioning Group: “Het is van essentieel belang dat de bouwindustrie de nieuwe en opkomende digitale technologieën steeds meer gaat toepassen. Alleen zo kunnen wij voldoen aan de immer groeiende vraag met betrekking tot onderhoud van bestaande en realisatie van nieuwe infrastructuurvoorzieningen wereldwijd.”

“Om deze vraag nader te onderzoeken, gaat Topcon tijdens de beurs in op een aantal van de belangrijkste vragen die op dit moment spelen in de sector: Hoe kunnen we onze steden en infrastructuur op een slimmere manier ontwerpen, (ver)bouwen en beheren? Hoe kunnen we bijdragen aan de on- en offsite besluitvorming? Hoe kan technologie worden gebruikt om de gewenste data en de real time data en updates hiervan samen te brengen in grootschalige bouwprojecten? Hoe kunnen we als sector de capaciteit leveren die nodig is om te voldoen aan de hoge druk waar onze infrastructuur onder staat? Hoe kunnen we andere sectoren bijstaan in hun zoektocht naar hoogwaardige oplossingen?”

Middels een aantal vooruitstrevende, inspirerende gesprekken introduceert Topcon een nieuw format voor traditionele presentaties. Afgevaardigden worden in kleinere groepen uitgenodigd om een gesprek bij te wonen. Door de intiemere, efficiëntere en interactieve setting worden vakgenoten gestimuleerd om met elkaar in discussie te gaan en samen te werken.

Meer informatie en aanmelden voor gesprekken: http://www.cvent.com/events/intergeo-2018-topcontalks/event-summary-fdd23c3926e341759b55822cabb7479a.aspx

Website Topcon

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top