Topcon bedient landbouwsector nu vanuit Nederland

16 mei 2018

Topcon gaat voortaan vanuit Nederland de levering, support en service voor de landbouwsector verzorgen. Daarbij richt het merk zich op slimmer werken: sneller, rendabeler en duurzamer zaaien, verzorgen en oogsten.

Volgens onderzoek van Alterra levert precisietechnologie in de landbouw milieubesparing op door variabele bemesting en meer efficiëntie. Ook is verduurzaming met gegevens te onderbouwen. Daar draagt Topcon graag aan bij, vertelt Tim van der Leck, accountmanager Precisielandbouw bij Topcon Positioning Netherlands: “In de veranderende wereld van landmeting, bouw & infra, landbouw en civiele techniek helpt Topcon haar klanten om met de beste oplossingen voor plaatsbepaling slimmer, rendabeler en productiever te werken. Ook de dienstverlening van Topcon voor de agrarische markt in Nederland wordt nu beter door deze nieuwe zet. We ondersteunen machinedealers bij het helpen van hún klanten om efficiënter en slimmer te werken op het snijvlak van landbouw en technologie. Bovendien kunnen we perfect inspelen op de lokale behoeften van de Nederlandse markt door onze service en support vanuit eigen land te leveren. Voor de dealer verandert er verder niet veel: ze hebben nog steeds dezelfde contactpersoon.”

Topcon ontlast machinedealers door de support en service desgewenst uit handen te nemen. Daarnaast helpt Topcon ze om met de eindklant in gesprek te komen over niet alleen apparaat en prijs, maar ook over de beste inzet ervan. De dealers krijgen van Topcon tools om met klanten te praten over slimmer en rendabeler werken.

Website Topcon

Comments are closed.