The People Group neemt KLIC WIN diensten Fugro over

The People Group neemt KLIC WIN diensten Fugro over
The People Group wordt vanaf 1 februari de eigenaar van alle diensten en software die betrekking hebben op de producten KLIC in Service, KLIC-Robot en Graafmanager, tot op heden onderdeel van Fugro.

Na een lange procedure is Fugro akkoord gegaan met de verkoop van hun KLIC diensten. “De diensten en software passen niet binnen de huidige strategie van Fugro. Wij zijn blij met de overgang van deze activiteiten naar The People Group waarbij de continuïteit van de organisatie, de werkgelegenheid voor onze collega’s en de verdere ontwikkeling van de diensten kan worden gewaarborgd. Het geeft vertrouwen dat onze klanten optimaal gebruik kunnen blijven maken van deze dienstverlening” aldus Huug Haasnoot, Regional Business Line Director bij Fugro.

Fugro en TPG hebben afgesproken om in de eerste periode van 2020 de tijd te nemen voor een gedegen technische overgang van alle diensten, met focus op continuïteit en zekerheid.

De namen KLIC in Service, KLIC-Robot en Graafmanager blijven gehandhaafd. De medewerkers die overgaan trekken in bij hun nieuwe collega’s van The People Group in Nieuwkuijk.

Website TPG

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top