Tevredenheidsonderzoek Basisregistraties Adressen en Gebouwen (BAG)

Tevredenheidsonderzoek Basisregistraties Adressen en Gebouwen (BAG)

Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu voert voor de tweede keer een tevredenheidsonderzoek uit over de Basisregistraties Adressen en Gebouwen (BAG).

De BAG biedt een landelijke registratie van alle gebouwen en adressen in Nederland en is onderdeel van het Stelsel van Basisregistraties. De BAG bevat basisgegevens van alle adressen en gebouwen, zoals bouwjaar en locatie. Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en het Kadaster zijn benieuwd naar hoe het gebruik van de BAG wordt ervaren en voor welke doelen de BAG wordt ingezet. Ook mensen die nog geen gebruik maken van de BAG, maar wel van andere gebouw- of adresgegevens, worden van harte uitgenodigd deel te nemen aan het onderzoek. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onafhankelijk onderzoeksbureau Statisfact, dat benadrukt dat er ‘vertrouwelijk en zorgvuldig’ met de gegeven antwoorden wordt omgegaan.

Wij zijn benieuwd naar uw mening!
Verbeteringen binnen de BAG naar aanleiding van enquêtes zijn al eerder gerealiseerd. Er zijn bijvoorbeeld, door de resultaten van het eerste onderzoek uit 2013 mee te nemen als input, voor de wettelijke evaluatie aanpassingen gedaan in de gebruiksvriendelijkheid van de BAG-viewer en de integratie van BAG-web in de nieuwe BAG-viewer. Het invullen van de vragenlijst gebeurt geheel online en neemt ongeveer 15 minuten van uw tijd in beslag. U kunt tot uiterlijk 13 november 2015 aan dit onderzoek meedoen.
Klik hier

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top