Succesvolle GeoBuzz 2015!

Succesvolle GeoBuzz 2015!

De opkomst en belangstelling voor Geobuzz 2015 mag een groot succes heten. De combinatie van een congres en een vakbeurs over geo-informatie die op 24 en 25 november werd gehouden in congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch kon rekenen op ruim twee duizend bezoekers, terwijl ook de lijst van ruim tachtig standhouders en meer dan honderd sprekers imposant te noemen was.

De Geobuzz 2015 viel uiteen in twee delen: de gratis toegankelijke beurs en het betaalde programma met lezingen. Wie voor niets kwam, kwam niet voor niks, aangezien de verschillende standhouders genoeg te vertellen hadden, waarbij ze met name de bezoekers wilden voorlichten over hun werkzaamheden. Leuk was dat hier niet alleen de bekende, grote namen aanwezig waren, maar ook meer gespecialiseerde en minder bekende organisaties. Het Kadaster, Ruimteschepper, Esri Nederland, Geodan, dat dit jaar haar dertig jarig bestaan vierde, en OSGEO hadden ‘eigen’ bijeenkomsten georganiseerd, die ieder een eigen publiek trokken. Andere opvallende publieksstromen waren duidelijk te zien in de vorm van een massale opkomst van ruim 200 studenten van de HAS en het aanpalende Future Green City.

Een belangrijk blijk van enthousiasme valt af te lezen uit de eerste reserveringen die al gemaakt zijn voor de editie van 2016, die zal plaatsvinden op 22 en 23 november. De organisatie kijkt terug op een bruisend tweetal dagen waar nog lang over gesproken zal worden.

www.geobuzz.nl

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top