Senior Adviseur Geoinformatie

8 juli 2019

Jij wilt een bijdrage leveren aan betrouwbaarheid en kwaliteit van de geo-informatie binnen ons waterschap en zorgt dat het waterschap zijn reguliere taken en projecten goed kan uitvoeren.

Dit doe jij door het gegevensbeheer onder de aandacht te brengen en te stroomlijnen. Jij ziet een rol voor jezelf in de digitale transitie die wij doormaken.
Herken jij jezelf hierin en wil jij jouw talent inzetten voor ons werk? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!

Wie zijn wij?
De Stichtse Rijnlanden zorgt voor veilige dijken, schoon water en droge voeten in het zuidelijk deel van de provincie Utrecht en een klein deel van Zuid-Holland. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR) is 1 van de 21 waterschappen in Nederland. Het waterschap is, net als een gemeente, een lokale overheid. HDSR bestaat uit een algemeen bestuur, een college van dijkgraaf en hoogheemraden en circa 500 medewerkers.

De Meet- en Informatie Dienst (ongeveer 13 fte) is onderdeel van Ontwikkeling, Strategie en Advies (OSA) en bestaat uit professionals op het gebied van geo-informatie, monitoring, data-analyse. Zij zorgen voor betrouwbare, volledige en integrale in­formatie van het watersysteem en de waterkeringen. Het gaat hier om geografische informatie én om waterkwaliteits- en waterkwantiteitsinformatie. Tevens ondersteunt MID de bedrijfsvoering van OSA.

Voor de Meet- en Informatiedienst (MID) zijn wij op zoek naar een

Senior Adviseur Geoinformatie
Houten | 32-36 uur per week

Comments are closed.