Senior Adviseur (Geo) Informatievoorziening

14 mei 2019

Wij zoeken iemand die een productvisie kan neerzetten en uitdragen, zodat de juiste producten worden gemaakt en klantvragen worden afgewogen tegen de productvisie.

De organisatie
Waterschap Hollandse Delta zorgt voor stevige dijken en duinen, voor het zuiveren van afvalwater en voor schoon water in de watergangen, zoals sloten en plassen.
Ons waterschap heeft een maatschappelijke rol die steeds belangrijker wordt. Onze organisatie is dan ook volop in beweging en in ontwikkeling.
Wij zoeken mensen die energie krijgen van veranderdynamiek en werken vanuit een positieve grondhouding en daarmee ons waterschap verder helpen in deze transitiefase.

De afdeling Advies & Automatisering levert diensten vanuit een integrale systeemvisie in samenwerking met alle afdelingen binnen het waterschap en ketenpartners.
Eén van de drie teams, Team data, heeft de ambitie om alle bedrijfsinformatie te bewaken en ontsluiten via moderne technieken. We werken met en aan open standaarden om processen/systemen te kunnen ondersteunen met onze gegevens via interactieve informatieproducten, zoals apps en dashboards.

Wij zijn op zoek naar een

Senior Adviseur (Geo) Informatievoorziening
36 uur | Ridderkerk

Comments are closed.