Rene Worms start bij Atmos UAV als hoofd van Global Sales

Rene Worms start bij Atmos UAV als hoofd van Global Sales

Atmos UAV deelt mee dat Rene Worms zal toetreden als hoofd van Global Sales.

Worms zal bouwen aan de internationale uitbreiding van de mapping drone Marlyn, bestemd voor meetkundige toepassingen binnen sectoren als infrastructuur, mijnbouw, bosbouw en landbouw.

vlnr: Rene Worms (Head of Global Sales en Sander Hulsman (Directeur)  

“Ik kan niet wachten om me bij Atmos aan te sluiten”, gaf Worms aan. “Ik heb hun updates nauwlettend gevolgd sinds ze Marlyn aankondigden en hun passie en voortdurende productontwikkeling altijd bewonderd. Ik kijk er naar uit om onderdeel te worden van dit bedrijf en bij te dragen met mijn ervaring en netwerk, en te helpen bij het vinden van de juiste partners voor de globale groei”.

Sander Hulsman, CEO van Atmos, zegt: “Ik ben zeer tevreden dat Rene ons team zal versterken, zijn passie voor de geo-industrie en zijn ervaringen uit vorige functies maken hem perfect geschikt om onze internationale expansie te versnellen”. Om hun robuuste landmeetkunde drone naar een verscheidenheid van industrieën en klanten over de hele wereld te brengen, is Atmos UAV op zoek naar gekwalificeerde partners om een wereldwijd distributienetwerk op te zetten.

Over ATMOS UAV
Atmos UAV is een in Delft (Nederland) gevestigd bedrijf met een focus op de civieltechnische industrie. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van geavanceerde drones voor luchtkartering en dataverzameling, en hebben als doel om op een eenvoudige en moeiteloze manier geodata te verzamelen, om hen in staat te stellen beter geïnformeerde beslissingen te nemen in hun dagelijkse werkomgeving. Hun product, de drone Marlyn heeft een uniek ontwerp dat de hoge prestaties van een vliegtuig combineert met de flexibiliteit van helikopters. Met de gepatenteerde technologie richt het bedrijf zich vooral op industrieën die van toepassing zijn op kartering, landmeting, bouw, mijnbouw, landbouw en milieutoepassingen, om er maar een paar te noemen.

Website Atmos UAV

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top