Realworld Software Products breidt uit met het BROLab product

Realworld Software Products breidt uit met het BROLab product

Realworld Software Products heeft haar software portefeuille uitgebreid met het BROLab product. BRO staat voor Basis Registratie Ondergrond.

Waterbedrijven, waterschappen en gemeentes moeten vanaf 1 Januari 2018 putgegevens aan de BRO leveren en zijn dus ook verantwoordelijk voor de betrouwbaarheid van die gegevens.

Met behulp van BROLab kan men de gegevens valideren volgens de IMBRO standaarden en direct aanleveren aan de BRO, ongeacht welk dataopslagsysteem er wordt gebruikt. BROLab kan gegevens uit meerdere systemen aanleveren.

De BRO implementatie was een project gefinancierd door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties om de gegevens van putten van alle bronhouders vast te leggen in een standaard manier en in een single source of truth. Op basis van het hier uitgevoerde werk  zijn er een aantal standaarden ontwikkeld om data naar de BRO te kunnen verzorgen. BROLab is een van die standaarden. 

Op basis van deze onderneming, levert Realworld verschillende diensten om de bronhouders te helpen met het indienen van data, namelijk:

  • Inhoudelijk advies over aansluiting op de BRO: Wat moet u aanleveren? Per wanneer? Hoe? Aanmelding en gebruik van het Bronhouderportaal, enz.
  • Data verwerking en aanlevering
  • Synchronisatie van huidige databeheersystemen met de BRO
  • Data validatie

Website Realworld Systems

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top