Realworld presenteert SWEG 5.1.7

7 juli 2018

Realworld Software Products BV maakte deze week bekend dat zij de nieuwste versie 5.1.7 van Smallworld Enterprise Gateway heeft vrijgegeven.

Smallworld Enterprise Gateway is een product voor de synchronisatie van data van GE Smallworld naar Oracle. Smallworld Enterprise Gateway lost de ingewikkelde conversies tussen de datatype-verschillen van Oracle en Smallworld op. Beide systemen hebben ieder hun eigen manier van opslaan van data en geometrieën. Met deze versie van Smallworld Enterprise Gateway is het product wederom compatible met de nieuwste release van Smallworld CST 5.1.7. Deze versie van Smallworld Enterprise Gateway is ook compatible met de oudere versies CST 4.3.

Verbeteringen
Deze nieuwe versie bevat enige verbeteringen die het gebruik van Enterprise Gateway gemakkelijker moeten maken. Het product is compatible met de laatste versie van Smallworld 5.1.7 suite. De importfunctionaliteit (geom_id reflection, ondersteuning van complexe scenario’s) is verbeterd. Er zijn vanaf nu geautomatiseerde batch scripts (SQL en Magik). Back-up van de Configuratie is mogelijk (geautomatiseerd en handmatige, uiteraard met herstel functionaliteit). Er zijn meerdere (kleine) verbeteringen op de gebruikersinterface), performance-optimalisatie bij volledige exports in lege tabellen en optimalisatie voor datamodel-acties

 

Focuspunten
De focus punten waarmee Smallworld Enterprise Gateway zich wil onderscheiden zijn volgens leverancier Realworld ‘de ongeëvenaarde snelheid van synchronisatie en het gemak waarmee de configuratie kan worden uitgevoerd’. Voor Enterprise Gateway is geen maatwerk nodig, alles kan worden ingericht middels configuratie. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met gert.wijsman@realworld-systems.com of met een GE Smallworld BeNeLux verkoopafdeling. 

Website Realworld Software Products BV

Comments are closed.