Programma Hexagon Geospatial Benelux 2015 bekend

Programma Hexagon Geospatial Benelux 2015 bekend

Op 15 oktober 2015 zal Imagem wederom haar jaarlijkse evenement  voor en met klanten, partners en prospects organiseren. De inschrijving is al enige tijd geleden geopend.

Op dit event zal de soft launch plaatsvinden van het Smart  M.Apps portfolio, waarmee gebruikers op een andere manier geo-informatie kunnen beleven en gebruiken.

Om deze en andere ontwikkelingen van Hexagon Geospatial toe te lichten zal speciaal voor dit event Steven du Plessis naar Nederland komen. Hij is de Product Line Director voor Remote Sensing binnen Hexagon en een van de belangrijkste technische managers binnen de organisatie. Dit jaar zal de keynote worden verzorgd door Lex Runderkamp van de NOS. Hij biedt de aanwezigen een blik achter de schermen en legt uit hoe een reportage tot stand komt.

Middagprogramma
Tijdens het middagprogramma is er de keuze uit een aantal parallelsessies, deels verzorgd door klanten en partners en deels door Imagem medewerkers. U kunt onder meer naar sessies over een nieuwe oplossing voor het werken met UAV-beelden, 2D- en 3D-mutatiesignalering voor BGT, WOZ en BOR , hands-on mobiel werken met Leica-apparatuur en in de OOV-sector, de nieuwe standaard in explosievenopruiming,  een visie op gebruik van geo-informatie in twee grote steden, en nog veel meer. Ook de traditie die we vorig jaar hebben ingezet met de HexGeoNext sessies, een kijkje in de keuken van Hexagon Geospatial, wordt doorgezet.

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk via onderstaande weblink. Heeft u zich al ingeschreven? Dan ontvangt u binnenkort een verzoek om de parallelsessies van uw keuze aan Imagem kenbaar te maken. Hexagon Geospatial Benelux 2015 vindt plaats in Conferentiehotel ‘Kontakt der Kontinenten’ in Soesterberg. Deze centraal gelegen locatie is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken.

www.imagem.nl/agenda/hexgeoblx2015

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top