Pre-conference Workshops FOSS4GNL

5 juli 2018

Op 10 juli 2018 vormen acht workshops samen het pre-conference event bij de FOSS4GNL.

Dit jaar zijn er bij de FOSS4GNL voor het eerst pre-conference workshops: op dinsdag 10 juli geven gerenommeerde bedrijven een achttal hands-on workshops. Op deze wijze dragen zij extra bij aan de kennisopbouw in Nederland. Deze workshops gaan een heel stuk dieper dan de talks op de conferentie zelf: een onderwerp wordt goed uitgediept en, zoals gezegd, je leert voor een groot deel door het hands-on te doen. Het zijn professionele trainingen van een halve dag. De bijdrage voor deze workshops bedraagt 100 euro (ex servicekosten) per stuk. Met één in de ochtend en één in de middag, kan je een hele dag training krijgen van échte experts voor maar 200 euro. 

Planning ochtend en middag
Deelnemers zijn bent zelf verantwoordelijk voor de planning. Kies je voor twee workshops, zorg dan dat de een in de ochtend en de ander in de middag valt. Uiterlijk 1 juli krijg je te horen of een workshop definitief doorgaat. In het geval er te weinig deelnemers zijn om het voor alle partijen leuk te houden (dat scheelt per workshop) kan het zijn dat deze wordt afgezegd, of dat er een alternatief wordt gezocht.

Over FOSS4GNL
Vorig jaar vond de eerste FOSS4G-conferentie plaats in Nederland, als opvolger van de OSGeoNL-dag. FOSS4G staat voor ‘Free and Open Source Software for Geospatial’, en staat garant voor een inhoudelijke dag vol opensource-geotoepassingen. De Nederlandse editie heet (dus) FOSS4GNL...

Website FOSS4GNL

Comments are closed.