Platform CB’23 vraagt input voor concept leidraden circulair bouwen

11 april 2019

Samen met Rijkswaterstaat, Rijksvastgoedbedrijf, de Bouwcampus en verschillende marktpartijen werkt NEN met Platform CB’23 aan de ambitie om vóór 2023 nationale, bouwsector brede afspraken te hebben opgesteld.

Sinds de kick off van Platform CB’23 in juli 2018 is er al veel werk verzet. De actieteams vragen nu om feedback op de concepten van de eerste leidraden, die Platform CB’23 deze zomer in definitieve vorm wil publiceren.

Drie actieteams zijn intensief aan de slag geweest om ieder een leidraad op te stellen die handvatten geeft voor de concrete aanpak van circulair bouwen. De drie actieteams zijn:

  • Actieteam Framework circulair bouwen
  • Actieteam Paspoorten voor de bouw
  • Actieteam Meten van Circulariteit

De leidraden zijn nu in concept gepubliceerd en kunnen t/m 10 mei 2019 worden gedownload voor consultatie. Zo willen we iedereen de gelegenheid bieden om bij te dragen aan de ontwikkeling van afspraken waarmee de bouwsector stappen kan maken naar een circulaire bouwpraktijk. 

De concept leidraden zijn te downloaden via de website. Het geven van feedback, opmerkingen en aanvullingen kan t/m 10 mei 2019.

De ontvangen commentaren worden na 10 mei verzameld en door de betreffende actieteams behandeld.

Website Platform CB’23

Comments are closed.