Planoloog

26 februari 2018

Als planoloog speel jij in het specialistische werkveld van de ruimtelijke ordening een actieve rol binnen onze projecten in het stedelijk en het landelijk gebied in de opdrachtfase.

Ben jij een planoloog die op zoek is naar dynamiek op veel gevarieerde projecten in Nederland?

Business Line: Transport & Planning
Standplaats: Zwolle

De organisatie

De Adviesgroep Transport & Planning Zwolle voert met ca. 55 professionals projecten uit in de buitenruimte van het stedelijk- en het landelijk gebied. Wij leveren integrale adviezen op het gebied van planologie, stedenbouw en landschapsarchitectuur, infrastructuur, assetmanagement, bodemvraagstukken en inrichting van de openbare ruimte, zowel aan publieke als private opdrachtgevers. Deze adviezen leveren wij vanaf de planfase, ontwerpfase tot en met de begeleiding van de realisatie van een werk. Opdrachtgevers waarderen ons omdat wij actief zijn in de gehele planologische keten en complexe vraagstukken kwalitatief hoogwaardig oplossen. Dit doen wij in de combinatie van inzet, toewijding en humor.

De functie

Direct handen uit de mouwen op onze afwisselende projecten
Als planoloog speel jij in het specialistische werkveld van de ruimtelijke ordening een actieve rol binnen onze projecten in het stedelijk en het landelijk gebied in de opdrachtfase. Wij hebben een zeer goed gevulde orderportefeuille dus je kan direct aan de slag!

Je adviseert over planologische procedures en haalbaarheid van ruimtelijke vraagstukken. Daarnaast acteer je als zelfstandig adviseur/projectleider bij specifieke ruimtelijke vraagstukken. Als planoloog ben je verantwoordelijk voor het opstellen en begeleiden van ruimtelijke plannen. Denk hierbij aan bestemmingsplannen, ruimtelijke onderbouwingen en milieueffectrapportages, maar ook aan het geven van ruimtelijke adviezen.

Je werkt voor interne en externe opdrachtgevers (waaronder gemeenten, provincies, ontwikkelaars en aannemerij). Je onderhoudt contacten met deze partijen en werkt actief samen met collega’s in Zwolle en van onze vestigingen in andere regio’s. Zo’n 80% van je tijd werk je op kantoor Zwolle en de rest bij opdrachtgevers of andere kantoren in Nederland.

Comments are closed.