Planner projecten en opdrachten Beleidsinformatie

16 februari 2018

Onze planner zorgt voor de juiste man/vrouw voor de juiste klus en leidt alles in goede banen. Kun jij uitstekend overweg met Excel en sta jij stevig in je schoenen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Planner projecten en opdrachten Beleidsinformatie
36 uur | Zwolle

Bij Beleidsinformatie werken we gedurende het jaar aan vele honderden projecten en opdrachten.

Wat ga je doen?

Als planner maak en beheer je de werkplanning van de 45 medewerkers van Beleidsinformatie. Daarnaast ontvang, beoordeel en verdeel je de incidentele vragen van onze opdrachtgevers. Natuurlijk bewaak je de tijdschrijfgegevens en lever je hierover rapportages, deze worden dan weer gebruikt om de planning aan te scherpen. Maar je bewaakt ook de publicatiekalender van Beleidsinformatie en zorgt voor de administratieve afhandeling van opdrachten aan externen. Tot slot beheer je de postbus van Beleidsinformatie en ben je volop betrokken bij de organisatie van ons jaarlijkse symposium Feiten Feiten Feiten.
Je komt terecht in het team Beleidsinformatie Advies waar je samen met een twintigtal collega's werkt aan het realiseren van hoogwaardige beleidsinformatie bijvoorbeeld in de vorm van onderzoeken, kaarten en grafieken voor onze opdrachtgevers.

We zoeken een collega voor 36 uur per week.

Planner projecten en opdrachten Beleidsinformatie

Comments are closed.