Onderwijsplein tijdens GeoBuzz

Onderwijsplein tijdens GeoBuzz

Tijdens GeoBuzz op 24 en 25 november 2015 in Den Bosch heeft de Stichting Arbeidsmarkt Geo (SAGEO) net als vorig jaar het initiatief genomen om het onderwijsplein te organiseren.

Intussen hebben twaalf partijen die actief zijn in het domein van het geo-onderwijs toegezegd zich hier te presenteren. Er is een breed aanbod van onderwijsmogelijkheden te bewonderen op zowel mbo, hbo als universitair niveau.

Studenten een tientje
Om het voor studenten aantrekkelijk te maken om GeoBuzz te bezoeken is afgesproken dat de eerste tweehonderd studenten op 25 november voor een gereduceerd tarief van 10 euro naar binnen kunnen. Zowel de deelnemers van het onderwijsplein als een aantal andere standhouders maken dit mogelijk door een sponsorbijdrage te betalen. Een samenwerking die volgens SAGEO ‘laat zien dat de geo-community het belangrijk vindt dat werknemers van de toekomst worden betrokken bij het evenement’.

Meet & Greet
Voor de studenten en de sponsorende werkgevers organiseert SAGEO op 25 november van 10.00 tot 11.30 uur een ‘Meet & Greet’.

www.arbeidsmarktgeo.nl

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top