Nieuw op SketchUp.nl: Laubwerk 3D Bomen en Planten

Nieuw op SketchUp.nl: Laubwerk 3D Bomen en Planten

Creëer rijke visualisaties met de natuurgetrouwe 3D bomen en planten van Laubwerk.

Vanaf heden zijn de 3D planten- en bomenbibliotheken van Laubwerk officieel via het kanaal van wederverkopers van Design 8 te verkrijgen.

Laubwerk
Laubwerk is een gemakkelijk te gebruiken uitbreiding voor (landschaps-/tuin-)architecten en CG artiesten die op zoek zijn naar natuurgetrouwe 3D planten. Laubwerk gebruiken is heel eenvoudig: sleep de gewenste plant, struik of boom in de scene en pas vervolgens de parameters vorm, leeftijd, seizoen en detailniveau aan! Laubwerk is compatibel met SketchUp Pro 2017 en hoger en werkt in combinatie met de render Extension V-Ray for SketchUp of Thea for SketchUp.

Laubwerk is niet zo maar een bibliotheek. Elke kit bevat 10 soorten planten, bomen of struiken met elk 36 verschillende variaties (3 varianten, 3 leeftijden en 4 seizoensvarianten), zodat u eindeloos kunt combineren. De objecten zijn zeer hoogwaardig doordat ze worden gemaakt met high-poly bladfoto’s van verschillende kleuren en lichtdoorlating. Doordat Laubwerk nauw samenwerkt met biologen en CG experts, hebben alle objecten een natuurgetrouwe representatie in uw scene. Kits variëren van loofbomen tot sparren en van struiken tot palmbomen.

Website SketchUp

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top