Next 2018: transformeer naar digitaal bouwen

Next 2018: transformeer naar digitaal bouwen

Digitalisering zet de wereld op zijn kop. Ook die van de bouw. Het intensief toepassen van de vele nieuwe mogelijkheden die technologie biedt, oftewel digitaal bouwen, is belangrijker dan ooit. Maar hoe kun je succesvol digitaal bouwen? Dat laat VanMeijel zien tijdens Next 2018, het evenement op dinsdag 13 november in theater ‘t Voorhuys in Emmeloord.

Next 2018 draait volledig om het verkennen van de mogelijkheden die digitaal bouwen biedt. Verschillende specialisten én mensen uit de praktijk nemen bezoekers mee in de strategische uitdagingen van digitaal bouwen. Concrete voorbeelden laten zien hoe digitalisering van het bouwproces leidt tot betere resultaten. Tot slot worden er handvatten aangereikt om een organisatie succesvol te veranderen.

Digitaal bouwen in de praktijk
Gastsprekers tijdens Next 2018 komen onder andere van KWS, Roelofs en Smink Infra. KWS gaat vertellen hoe zij digitalisering inzetten om de keten meer met elkaar te verbinden. Roelofs laat zien hoe zij circulair bouwen in de praktijk willen gaan brengen met een gedigitaliseerd grondstoffenpaspoort. En Smink Infra vertelt hoe zij eenvoudig mobiel uren registreren vanaf de bouwplaats.

Dinsdag 13 november in Emmeloord
Next 2018 is voor iedereen die werkzaam is in de bouw en een volgende stap wil maken met digitalisering. Het event vindt plaats op dinsdag 13 november 2018, van 13.00 tot 18.00 uur in theater ‘t Voorhuys in Emmeloord. De dag is volledig verzorgd en wordt afgesloten met een buffet. Voor meer informatie en aanmelden, zie de VanMeijel-website.

Website VanMeijelNext 2018

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top