Naamswijziging van Océ naar Canon Production Printing

Naamswijziging van Océ naar Canon Production Printing

Canon Inc. en Océ Holding B.V. hebben de officiële wijziging aangekondigd van de bedrijfsnaam van Océ, dat onderdeel is van de Canon Group, naar Canon Production Printing.

Na onderdeel te zijn geworden van de Canon Group in 2010, heeft Océ het ontwikkelen en produceren van haar printing-producten voortgezet onder de eigen merknaam Océ. Door nu de naam van Océ te wijzigen naar Canon Production Printing, en tevens de Océ-producten volledig te integreren in het merk Canon, wordt merkeenheid gecreëerd over alle gebieden van de printing business. Tevens verhoogt dit de synergie in het portfolio en wordt hiermee een duidelijke end-to-end marktbenadering gerealiseerd. De naamswijziging gaat in op 1 januari 2020.

Sinds de oprichting in 1877 heeft Océ unieke technologieën voor kopiëren en printen ontwikkeld. Met de verdergaande integratie in de Canon Group gaat Océ door met de ontwikkeling van haar kerntechnologieën, en wordt het marktaandeel van Canon Production Printing vergroot. Als gevolg hiervan wordt de groei van de commercial printing business van de Canon Group wereldwijd versneld.

Océ ontwikkelt en produceert high-tech printsystemen en workflow software voor de commerciële printmarkt. Het productaanbod omvat continuous feed en cutsheet printers voor het printen en publiceren van grote volumes, alsmede grootformaat printers voor display graphics en CAE/GIS-toepassingen.

Website Canon

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top