MUG Ingenieursbureau bij tv-opnames ‘Later als ik groot ben’

MUG Ingenieursbureau bij tv-opnames ‘Later als ik groot ben’

MUG Ingenieursbureau is betrokken bij de tv-opnames van het jeugdprogramma ‘Later als ik groot ben’, gepresenteerd door Jochem van Gelder.

Begin oktober zijn de opnames gestart bij het SOMA-college in Harderwijk en gisteren zijn er opnames bij ons op kantoor in Leek gemaakt. Begin augustus vond al de opname plaats van het onderdeel EHBO. Een acteur in MUG-kleding figureerde hierin als landmeter. Met onze meetapparatuur keurig opgesteld, zag dat er alvast professioneel uit.

Seth, 11 jaar, heeft interesse in het vak landmeten en wij gaan hem meenemen in de mogelijkheden voor opleiding en werk.

Seth heeft een dagje mogen meten bij MUG Ingenieursbureau om te kijken of het beroep landmeter ook wat voor hem zou kunnen zijn. Samen met presentator Jochem van Gelder en landmeter Douwe van der Mei is Seth naar twee verschillende projectlocaties gegaan. Bij de Euvelgunnerbrug, de Aanpak Ring Zuid, heeft Seth de exacte maten van de brug gemeten met de nieuwe RTC360 laserscanner van Leica. Daarna zijn ze naar de Zeedijk versterking in Delfzijl gegaan voor een nulmeting voor de ophoging van de dijk met graafmachines. Deze meetgegevens heeft Seth doorgestuurd naar de ontwerper, die de opdracht vervolgens weer kon doorzetten naar de bestuurder van de graafmachine. Tot slot heeft Seth een controlemeting gedaan om te controleren of de dijk voldoende en volgens plan op hoogte was gebracht.

Of Seth enthousiast is geworden voor het beroep landmeter? Dit zien we terug in het tv-programma ‘Later als ik groot ben’ op 8 december om 17.00 uur bij RTL 4.

Website MUG Ingenieursbureau

Website Later Als Ik Groot Ben

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top