MOOR Platform passeert de half miljoen meldingen

MOOR Platform passeert de half miljoen meldingen

In Nederland ligt ruim 1,7 miljoen kilometer aan kabels en leidingen, buizen, riolering en andere kritische ondergrondse infrastructuur die de zuurstof vormen van onze economie. Om deze infrastructuur beschikbaar te hebben en te houden, komen graafwerkzaamheden aan de lopende band voor. Werkzaamheden, die plaatsvinden in gemeentegrond en daarom bij de gemeente dienen te worden gemeld. Met een verzorgingsgebied van meer dan 55% van Nederland lopen veel meldingen via het MOOR Platform®. Vandaag is dan ook de 500.000ste melding gedaan.

Ed Schravesande, Commercieel Directeur MOOR: “Een mijlpaal waar we trots op zijn! Bereikt door, en dankzij, de op MOOR aangesloten gemeenten die ons het vertrouwen hebben gegeven en ook door de bedrijven die het MOOR Platform® hebben omarmd in hun werkproces. Hierdoor voelen wij ons gesterkt om samen verder te blijven bouwen aan de kwaliteit van het MOOR Platform® en onze dienstverlening”.

Landelijk online platform
Voor het optimaal ondersteunen van alle processen rondom vergunnen, melden en afhandelen van graafwerkzaamheden is sinds 2007 de web-applicatie MOOR beschikbaar. MOOR is, met zo’n 200 aangesloten gemeenten en 100% aangesloten netbeheerders en uitvoerende aannemers, inmiddels hét standaard platform in Nederland voor het beheren van werken aan kabels en leidingen.

http://moorwerkt.nl/

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top