MKB Brandstof kiest voor mobilemarketing-platform Notificare

MKB Brandstof kiest voor mobilemarketing-platform Notificare

MKB Brandstof, leverancier van zakelijke tankpassen en aanvullende diensten, implementeert technologie van Notificare in haar mobiele app.

Zo kan MKB Brandstof klanten persoonlijke en locatiegebaseerde push-notificaties sturen. Dit heeft als doel de dienstverlening te verbeteren en een hechtere band met klanten op te bouwen.

Profiel en locatie van klant
MKB Brandstof levert tankpassen aan ruim 40.000 ondernemers met een totaal wagenpark van circa 80.000 auto’s. Hierdoor ontvangen zij in plaats van losse kassabonnen voor tanken, carwash en parkeren één overzichtelijke verzamelfactuur. Daarnaast kunnen gebruikers een mobiele app voor iOS en Android gebruiken om benzineprijzen te vergelijken en tankstations en parkeerplaatsen te vinden. MKB Brandstof koos volgens Jochem Paarlberg, Manager Innovatie en Commercie, voor het mobilemarketing-platform Notificare om de online dienstverlening middels de app te verbeteren: “Notificare stelt ons in staat om klanten op basis van hun profiel en locatie van de juiste informatie te voorzien. Als wij relevante berichten op het juiste moment kunnen sturen, wordt de interactie veel persoonlijker, de verzonden informatie zinvol en bouwen wij aan een betere relatie met onze klanten.”

Notificaties en iBeacons
Onderdeel van de bedrijfsfilosofie van MKB Brandstof is het bijdragen aan een ‘eerlijke economie die om mensen draait’. Dit komt tot uiting in de mobiele app, een mobiele assistent die klanten helpt om brandstofprijzen te vergelijken en snel een parkeerplaats of garage te vinden. Paarlberg: “Nadat Notificare in onze app is geïntegreerd, kunnen wij via een mobile marketing dashboard de interacties met onze klanten inregelen. Het plan is om naast berichtgeving op basis van gps-locatie op termijn ook met iBeacons te gaan experimenteren op tankstations.” iBeacons fungeren als een soort ‘indoor GPS’ om te kunnen vaststellen hoe en waar een klant zich beweegt rondom tankstations en parkeerplaatsen. Robert Leefmans, CEO van Notificare: “Wij zijn erg blij dat MKB Brandstof voor Notificare heeft gekozen. Hun bedrijfsfilosofie spreekt ons erg aan, en wij hopen dat zij met onze oplossing grote stappen gaan maken om een meer persoonlijke relatie met hun klanten op te bouwen.”

http://notifica.re/

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top