Marc Verhage vertrekt als directeur bij STABU

31 mei 2018

Per 1 juli 2018 vindt er een wijziging plaats in de directievoering van de stichting STABU. Directeur Marc Verhage heeft zijn vertrek aangekondigd om een functie elders te aanvaarden. Na vijf jaar intensief werken aan de ontwikkeling van STABU heeft Verhage gekozen om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij The BIM Engineers. Een jong bedrijf actief in de bouw en BIM.

Het bestuur van STABU bedankt Verhage voor zijn grote inzet, in het belang van de stichting en haar stakeholders, en wenst hem veel succes voor de toekomst.

STABU bevindt zich op dit moment in een transitiefase, gericht op het borgen van de belangen van de gebruikers in de bouwkolom. Een directe betrokkenheid van het bestuur is daarbij onmisbaar gebleken. Mede daarom is ervoor gekozen om Jan Al, huidig vice-voorzitter bestuur STABU, te vragen om ad-interim de directiefunctie in te vullen op parttime basis. Al heeft ruime ervaring in het leiden van organisaties en realiseren van samenwerkingsverbanden en geniet het vertrouwen van veel partijen betrokken bij STABU. Daarnaast zal een bestuurscommissie ondersteuning bieden op specifieke ontwikkelingen die een breder draagvlak vragen.

Met de ad-interim inzet wordt ook beoogd om uit de transitiefase tot de best mogelijke oplossing te komen voor het continueren en ontwikkelen van de STABU besteksmethodieken.

Website STABU

Afbeelding linksboven: Marc Verhage, directeur bij STABU.

Comments are closed.