Landmeetkundig Medewerker

11 juli 2018

Het team GEO is voor de gemeenten de verbindende schakel tussen de werkelijkheid buiten in het “veld” en de dienstverlening van gemeenten aan haar klanten.

 

Functieomschrijving
De samenwerking tussen de Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden is constant in ontwikkeling en in beweging. In 2010 is deze samenwerking geformaliseerd in de Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking Kempengemeenten (GRSK), waarbinnen momenteel taken op het gebied van ISD, SSC, P&O, VTH en Jeugdhulp zijn ondergebracht. Het vraagt soepelheid en stuurmanskunst om te laveren tussen wat gemeenten willen en wat in samenwerking kan.

Binnen het Shared Service Center (SSC) de Kempen organiseren we dienstverlening op het gebied van automatisering, informatisering en gegevensbeheer. SSC de Kempen bouwt, onderhoudt en beheert de Kempenbrede infrastructuur voor de ICT-dienstverlening. Daarnaast is het SSC de Kempen verantwoordelijk voor het inwinnen, verwerken en aanbieden van de geografische informatie van de gemeenten.

Voor het team GEO (geografische informatie voorziening) is het Shared Service Centre (SSC de Kempen) op zoek naar een

Landmeetkundig Medewerker
36 uur per week, standplaats Bergeijk

Comments are closed.