KennisMakingsTuin voor AGRI en Geo

KennisMakingsTuin voor AGRI en Geo

ZLTO, HAS Hogeschool, Ruimteschepper en Arbeidsmarkt Geo organiseren op 2 oktober de eerste Geo-KennisMakingsTuin (Geo-KMT).

Centraal in de Geo-KMT staat kennismaken met elkaar en met geodata. Het doel is om van en met elkaar te leren qua ontwikkelingen en behoeftes op het gebied van GIS in de landbouw en daarbuiten. Innovatie vorm geven door inzet van studenten met jouw vraag en/of oplossing. De Geo-KMT vindt plaats bij een melkveebedrijf in Hedel. Deze plaats ligt aan de Maas net ten noorden van ’s-Hertogenbosch. Het programma start om 11 uur en eindigt om 16.30 uur.

Doelgroepen
ZLTO nodigt de aangesloten agrariërs uit. Agrarisch ondernemers en kunnen de mogelijkheden van Big (Geo) Data ervaren of uitbouwen, geo-ICT-bedrijven kunnen een voor hen ‘nieuwe’ sector ontdekken. Studenten die op zoek zijn naar een stage of baan kunnen in contact komen met een bedrijf dat nieuwe stagiair(e)s of werknemers wil ontmoeten. Aanmelden is mogelijk via managementtrainee Pieter van Houtpieter.van.hout@zlto.nl (073-2173377 of 06-21517489).

www.arbeidsmarktgeo.nl

www.ruimteschepper.nl
www.hashogeschool.nl
www.zlto.nl

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top