Introductie MOOR Werkplein

Introductie MOOR Werkplein

Vanaf eind 2015 wordt het mogelijk om volledig kaartgericht te werken binnen het MOOR-platform. Het MOOR-platform ondersteunt de processen die te maken hebben met het plannen, vergunnen, uitvoeren en administratief afhandelen van graafwerkzaamheden.

De meest recente toevoeging, MOOR Werkplein, is volgens de leverancier ‘de grootste lancering sinds de start van MOOR’. Het geeft vorm aan het zien van meldingen, vergunningen en projecten in een geografische context. Onderdeel van deze context is ook informatie van derden, bijvoorbeeld Publieke Dienstverlening Op de Kaart (PDOK). Hierdoor is alle benodigde up-to-date informatie beschikbaar, wat de kwaliteit verhoogt en ervoor zorgt dat er nauwkeuriger, makkelijker en overzichtelijker gewerkt kan worden en goed onderbouwde beslissingen kunnen worden genomen.

Gebruikersdag
Op 9 november 2015 staat de MOOR Gebruikersdag gepland in de Rijtuigenloods in Amersfoort. MOOR wil met deze dag de bezoekers inspireren om meer uit het MOOR Platform te halen en uitdagen om mee te denken over toekomstige uitbreidingen en ontwikkelingen. Ook is er tijd en ruimte gemaakt voor het lanceren van de nieuwe manier van werken in MOOR Werkplein.

http://moorwerkt.nl/gebruikersdag2015/aanmelden

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top