Inschrijving Construsoft BIM Awards 2018 geopend

9 april 2018

Jaarlijks krijgen Tekla Structures-gebruikers tijdens de Construsoft BIM Awards de kans om hun projecten te presenteren aan de rest van Europa. Het publiek kan vervolgens stemmen op zijn favoriete projecten. Het aantal stemmen en het oordeel van een vakjury, bestaande uit BIM-specialisten, bepalen de winnaars.

De Construsoft BIM Awards 2018 zijn voor Tekla Structures-gebruikers uit Tsjechië, Slowakije, België, Polen, Portugal, Nederland, Spanje en Zuid-Amerika en zijn ingedeeld in zeven categorieën. Deze categorieën zijn: commerciële projecten, publieke projecten , industriële projecten, infrastructurele projecten, sport en recreatie, kleinschalige projecten en studentenprojecten.

BIM Awards-planning

De modellen voor de Construsoft BIM Awards kunnen worden ingestuurd tot en met 9 mei 2018, 12.00 uur. Vanaf 17 mei tot en met 6 juni kan er vervolgens gestemd worden op de ingezonden modellen en op 17 juni worden de winnaars bekendgemaakt.

Meer informatie over de competitie is te vinden op de Construsoft BIM Awards-website. Hier is te lezen welke bestanden aangeleverd moeten worden om mee te doen, en ook zijn de ingezonden modellen te bekijken.

Website Construsoft BIM Awards

Comments are closed.