Infra Relatiedagen onverminderd populair met ruim 16.000 bezoekers

Infra Relatiedagen onverminderd populair met ruim 16.000 bezoekers

De 21e editie van Infra Relatiedagen is op 4, 5 en 6 februari 2020 succesvol verlopen. Meer dan 360 exposanten – verdeeld over alle zeven beurshallen – presenteerden zich aan 16.254 vakprofessionals in Evenementenhal Hardenberg.


“Het was een geslaagde editie! De beurs stond er prachtig bij, met dank aan de exposanten. Verder waren we erg tevreden over de hoge bezoekerskwaliteit”, zegt Roos op’t Holt namens Infra Relatiedagen. De driedaagse vakbeurs had over belangstelling opnieuw niets te klagen. Op’t Holt: “Exposanten waren continu in gesprek met bezoekers. Dat is een goed teken en ook in de gesprekken met exposanten gaven ze aan een succesvolle beurs te hebben beleefd. Het deelnemersveld bestond in totaal uit meer dan 360 exposanten.”

In 2019 werden alle beurshallen voor het eerst geclusterd per segment, waardoor bezoekers de beurs nog gerichter en efficiënter konden bezoeken. De clustering van de beurshallen werd ook dit jaar goed ontvangen. Op’t Holt: “We hebben veel complimenten gehad over een betere doorloop en goede verdeling qua bezoekers in de hallen. Verder namen maar liefst 24 exposanten deel aan de Innovatie Route. Veel exposanten hadden zich nog vlak voor beurs aangemeld, dat laat zien dat er mogelijk nog wel ruimte is voor verdere uitbreiding in 2021. Ook het kennisprogramma op de tweede beursdag werd positief ontvangen. Dit zijn initiatieven die we in de toekomst verder gaan uitrollen. En laten we de netwerkborrel op de woensdagavond niet vergeten, dat was ontzettend gezellig met meer dan 70 exposanten. Dit past perfect in het plaatje van Infra Relatiedagen als relatiebeurs bij uitstek!”

Voor het tweede jaar op rij was de eerste beursdag van Infra Relatiedagen omgedoopt tot de ‘Toekomstdag’. Dit initiatief zorgt ervoor dat de verbinding tussen het onderwijs en de praktijk wordt gemaakt. Op ’t Holt: “Tot grote tevredenheid onder zowel exposanten als studenten. De studenten vormen de toekomst, het is daarom erg belangrijk om hen al in een vroegtijdig stadium enthousiast te maken voor de infra-sector. Dat proberen wij aan de ene kant door hen uit te nodigen voor Infra Relatiedagen en aan de andere kant werken meerdere exposanten hier ook aan mee door hen te verwelkomen op hun stand. Dat wordt enorm gewaardeerd door de studenten, docenten en onderwijsinstellingen.”

De eerstvolgende editie van Infra Relatiedagen is op 2, 3 en 4 februari 2021 in Evenementenhal Hardenberg.

Website Infra Relatiedagen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top