Infra Relatiedagen Hardenberg

Infra Relatiedagen Hardenberg

De Infra Relatiedagen (van 4 t/m 6 februariis een inspirerende vakbeurs en uniek netwerkplatform in Nederland dat grond-, weg en waterbouw professionals samenbrengt.

De ruim 16.000 bezoekers ontmoeten in drie dagen meer dan 350 exposanten uit de GWW sector. Op Infra Relatiedagen ontmoet u professionals die werkzaam zijn in de bouw en beheer van infrastructurele werken. De exposanten zijn actief in diverse segmenten van grond-, weg- en waterbouw, zoals Bouwstoffen, Energie, Machines/Materieel, Bruggenbouw, Civiele techniek, Grondbouw, Openbare ruimte, Wegenbouw, Sloop en Recycling, Waterbouw, Rijkswaterstaat en Provincies, Automatisering en Ingenieurs en adviesbureaus.

Toekomstdag
Dinsdag 4 februari 2020, de eerste beursdag van Infra Relatiedagen, staat volledig in het teken van ‘De Toekomstdag’.  De vakbeurs is hét moment voor vakprofessionals van de toekomst om kennis te maken met alle noviteiten uit de GWW-sector. In samenwerking met verschillende exposanten is er een ‘College Tour’ gerealiseerd. De deelnemende bedrijven zijn te herkennen aan de gele vloertegel die voor de stand ligt. Gerenommeerde en grote namen uit de sector laten zien wat hun bedrijf, de jeugd van de toekomst kan bieden.

Website Infra Relatiedagen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top