Imagem organiseert Smart M.Apps IGNITE sessies

Imagem organiseert Smart M.Apps IGNITE sessies

Om potentiële gebruikers kennis te laten maken met het M.App Portfolio en te ervaren hoe een Smart M.App samengesteld wordt, organiseert Hexagon Geospatial wereldwijd een serie workshops waarin deelnemers zelf aan de slag gaan.

Imagem organiseert als Benelux distributeur een sessie in Nederland, op het Aviodrome in Lelystad op 1 april, en een sessie in Belgie bij haar partner Merkator in Zellik op 12 april.

Nieuw platform
In november 2015 werd door Hexagon Geospatial haar nieuwe Smart M.Apps platform gelanceerd. Met deze cloudbased infrastructuur zijn gebruikers in staat intuïtieve informatieportalen te bouwen waarin geospatial data gecombineerd kan worden met procesmodellen, workflows en analytics.

IGNITE Challenge
Naast de algemene kennismaking met het platform, is aan de serie seminars tevens een prijsvraag gekoppeld, de IGNITE Challenge. Deelnemers kunnen hiervoor tot 1 mei aanstaande hun beste idee voor een Smart M.App insturen, waarna Hexagon Geospatial twintig finalisten selecteert die hun idee in de M.App Studio gaan verwezenlijken. Uiteindelijk wint degene met de beste Smart M.App wereldwijd een bedrag van $ 100.000,-, ook de andere finalisten ontvangen een geldprijs. Deelnemers kunnen kiezen uit 6 thema’s voor hun Smart M.App: Financiën, Veiligheid, Voedsel, Infrastructuur, Gezondheid en milieubescherming. De IGNITE-sessies zijn in eerste instantie als kennisoverdracht bedoeld, deelname aan de IGNITE Challenge is geen voorwaarde voor deelname

Inschrijven Hexagon Geospatial IGNITE Sessie  – Lelystad

Agenda IGNITE sessie – Lelystad

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top