ICN Solutions wint Autodesk EMEA ‘Power of One’ Award

ICN Solutions wint Autodesk EMEA ‘Power of One’ Award

Tijdens het jaarlijks Autodesk partner event ‘One Team’ (OTx) in Kopenhagen te Denemarken heeft ICN Solutions BV de ‘Autodesk Power of One’ Award gewonnen voor EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika).

Tijdens dit event voor Autodesk-partners (distributeurs en dealers) worden de partners bijgepraat over de Autodesk-visie, de ontwikkelingen op de markt en de nieuwe Autodesk-producten. In afzonderlijke sessies worden marketing-, verkoop- en technische medewerkers getraind en geïnformeerd.

Uiteraard was ICN Solutions hier als Autodesk Gold Partner aanwezig. Deze status is uitsluitend weggelegd voor de gekwalificeerde partners van Autodesk, die voldoen aan de door Autodesk gestelde eisen op verschillende vakgebieden. Om zo te zorgen voor hoogwaardig deskundig advies, trainingen en consultancy aan de eindgebruiker.

Power of One
Deze deskundigheid maakt het mogelijk om de gebruikers van Autodesk-oplossingen, klein en groot, te adviseren bij complexe projecten. Zo ook bij het project in opdracht van Hendriks Bouw en Ontwikkeling uit Oss. ICN Solutions heeft hier in opdracht van Hendriks Bouw en Ontwikkeling en in samenwerking met Autodesk alle aanwezige software in kaart gebracht en een advies uitgebracht over de benodigde softwareoplossingen. Dit resulteerde in geslaagde implementatie, gevolgd door efficiëntie in bedrijfsprocessen. Deze succesvolle samenwerking werd in Kopenhagen door Autodesk beloond met een eerste prijs in EMEA, de Autodesk Power of One Award.

“ICN Solutions BV heeft een hoge kenniskwaliteit bewezen en is een eerlijke partner die ons als een handschoen past.” Dit is hoe Hendriks Bouw en Ontwikkeling de samenwerking omschrijft. Kortom: “Een juiste keuze in de weg naar het meest innovatieve bedrijf in de Nederlandse bouw”, aldus Hendriks Bouw en Ontwikkeling.

Power of One

ICN Solutions is trots dat deze klantbenadering door zowel hun relatie Hendriks Bouw en Ontwikkeling en ook door Autodesk via deze award nog eens extra wordt beloond. Het is wederom een bekroning op het deskundige en klantvriendelijke relatiebeheer van 20 jaar ICN Solutions.

Website Hendriks Bouw en Ontwikkeling
Website ICN Solutions
Website Autodesk

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top