HP Zbook Studio, Turbo Drive Quad Pro en T730 Thin Client beschikbaar

1 maart 2016

HP Inc’s nieuwe workstationaanbod is per direct beschikbaar. De Zbook studio, Zbook 15(u) en 17, HP Workstation innovaties, Z Professional Displays en T730 Thin Client zijn breed verkrijgbaar via de zakelijke retailers en de HP Store.

Met een gewicht van slechts 2 kg en een dikte van slechts 18 mm is HP ZBook Studio ‘s werelds eerste quad core workstation Ultrabook™. De 15.6 inch HP ZBook Studio is een performancemachine voor professionals die mobiel werken.

De derde generatie Zbook Mobile Workstations is dunner en lichter dan eerdere modellen. De workstations voldoen aan de performance, innovatie en betrouwbaarheid die professionals eisen.

  • HP ZBook 15u – biedt workstation performance in een betaalbaar en compact pakket. Met zijn 15.6 inch (39.6 cm) diagonale display is het de perfecte combinatie van mobiliteit en betaalbaarheid.
  • HP ZBook 15 – de volgende generatie op het gebied van ’s werelds best verkochte mobiele workstation. Dit dunne, lichte en draagbare powerhouse is helemaal opnieuw ontworpen en 27 procent dunner en 7 procent lichter dan zijn voorganger.
  • HP ZBook 17 – met 67 procent extra batterijduur is de 17.3 inch (43.9 cm) diagonale workstation nu ook 25 procent dunner en 11 procent lichter dan zijn voorganger. De Zbook 17 kan optioneel uitgerust worden met HP DreamColor UHD of FHD touch displays.

De HP ZBook Studio, ZBook 15 en 17 zijn uitgerust met de nieuwe NVIDIA®MIL-STD 810G testen doorstaan. HP ZBooks worden ook geleverd met HP Remote Graphics Software, HP Performance Advisor en HP Velocity. Bij de HP ZBook Workstations wordt het nieuwe HP ZBook Dock geleverd met Thunderbolt™ 3. Gebruikers kunnen tot wel 10 devices tegelijkertijd aan hun HP ZBook Workstations linken.

Workstationinnovaties
Naast de nieuwe Zbooks zijn ook de HP Z Turbo Drive Quad Pro en HP Z Cooler per direct beschikbaar. De HP Turbo Drive biedt gebruikers verbeterde performance en betrouwbaarheid om iedere uitdaging met grote hoeveelheden data aan te gaan. De HP Z Turbo Drive Quad Pro verhelpt de storage bottleneck door gebruikers in staat te stellen met hoge snelheid door grote bestanden te bladeren. De HP Z Cooler is een innovatieve, ultra-stille koelingsoplossing, ontworpen om systeemgeluiden te reduceren op HP Z Workstation werkplekken. De oplossing helpt de CPU ventilatorsnelheid te verlagen en biedt een geluidsreductie van 40 procent ten opzichte van vorige generaties.

hp4Thin Client en Z Professional Displays
Tevens per direct beschikbaar is de krachtige HP t730 thin client, uitgerust met de nieuwste generatie quad-core AMD processoren. De HP t730 is een eenvoudige en veilige oplossing om probleemloos met de meest veeleisende virtuele applicaties te werken. De HP t730 thin client ondersteunt meer beeldschermen dan de gemiddelde desktop computer, tot vier beeldschermen op UHD/4K resolutie en met een optionele AMD FirePro™ grafische kaart kunnen zelfs zes UHD/4K beeldschermen tegelijk worden aangesloten.

De HP Z22n en HP Z23n Narrow Bezel IPS Displays geven prachtig beeld met minimale onderbrekingen. De panelen zijn vrijwel randloos aan alle drie de zijden. De schermen worden volledig gekalibreerd geleverd voor consistente kleuren tussen verschillende projecten en bij flexibel device-gebruik. Klanten genieten van de naadloze aanzichten van de 178-graden kijkhoek IPS technologie. Het kleurgamma (respectievelijk gekalibreerd 95 procent en 96 procent sRGB) biedt optimale kleurkwaliteit.

Prijzen (ex. BTW) en beschikbaarheid

  • De HP ZBook Studio is per direct beschikbaar vanaf € 1899,-
  • HP ZBook 15, HP ZBook 15u en HP ZBook 17 zijn per direct beschikbaar vanaf €1499,-
  • HP Z Turbo Drive Quad Pro is per direct beschikbaar vanaf € 1798,- voor een volledig geladen kaart met vier 256GB modules.
  • HP Z Cooler wordt alleen geleverd als onderdeel van een systeem.
  • De HP t730 is per direct beschikbaar in Nederland. Prijzen op aanvraag.
  • De HP Z22n en Z23n zijn per direct beschikbaar vanaf respectievelijk € 209,- en € 219,-

www.hp.nl

 

 

Comments are closed.