Geospatial World Forum 2019 kondigt eerste 100 speakers aan

27 november 2018

Het Geospatial World Forum, het meest besproken geo-ruimtelijk industrie platform, heeft de eerste 100 sprekers aangekondigd voor zijn 11e editie, die plaats vindt van 2 tot 4 april 2019 in Taets Art & Event Park te Zaandam.

De line-up omvat C-niveau leidinggevenden uit de industrie, van overheidsinstellingen, eindgebruikersorganisaties en onderzoeksinstellingen. Enkele eminente persoonlijkheden die aantreden zijn Jack Dangermond, CEO van Esri; Ola Rollen, CEO van Hexagon; Steve Berglund, CEO van Trimble; Stefan Schweinfest, directeur van de afdeling statistiek van Verenigde Naties; Prof. Marek Cała, voorzitter van het World Mining Congress en een groot aantal andere grote namen uit de gehele breedte van de geo-industrie.

Eindgebruikers
Onder de sprekers bevindt zich ook een groot aantal eindgebruikers, onder andere de directeur duurzaamheid van City of Sydney; de manager handhaving wereldwijde bosbouw en vervuiling van INTERPOL; De lead data scientist van Marks & Spencer, het hoofd geospatial solutions by Munich Re, het Hoofd Organisatie-innovatie van Proximus, de strategisch BIM-adviseur van Schiphol, enzovoorts.

Thematische programma’s
In totaal zal het evenement gastheer zijn voor meer dan 250 sprekers, die gedurende drie dagen gaan spreken in verschillende thematische programma’s. Denk daarbij aan onderwerpen als geo voor het behalen van duurzaamheidsdoelen, slimme steden, bouw & engineering, location analytics & business intelligence en Geo4Environment. Alemaal onderwerpen van belang voor de aanwezigen. Details over de eerste 100 sprekers zijn beschikbaar op de conferentiewebsite, evenals in een onlangs vrijgegeven conferentie brochure, die beschikbaar is als download.

Over het Geospatial World Forum
Het Geospatial World Forum is een interactief platform dat de collectieve, gedeelde visie van de wereldwijde geo-gemeenschap samenbrengt. Het is een jaarlijkse bijeenkomst van meer dan 1500 geoprofessionals en bestuurders die het gehele ruimtelijke ecosysteem omvat – van openbaar bestuur, nationale geodiensten, particuliere sectorondernemingen, multilaterale en ontwikkelingsorganisaties, wetenschappelijke en academische instellingen, maar vooral eindgebruikers van overheid, bedrijven en burgerdiensten. Co-hosted door het Nederlandse Kadaster, heeft de 2019-editie als thema ‘#geospatialbydefault-empowering billions!’ om te demonstreren dat geospatial-technologie alomtegenwoordig is, een ‘default-instelling’ in ons dagelijks leven. Naast actuele thema’s komen ook opkomende technologieën aan bod, zoals AI, IoT, Big Data, Cloud, blockchain en meer.

Website Geospatial World Forum

Comments are closed.