Geonius breidt milieutak verder uit door overname Jacobs milieu advies

8 januari 2019

Ingenieursbureau Geonius breidt verder uit door de overname van Jacobs milieu advies uit Heerlen.

Met de overname van Jacobs milieu advies van Sven Jacobs kan Geonius haar integrale milieu- en veiligheidsdienstverlening verder versterken. Door de overname heeft Geonius per 1 januari 2019 een nieuwe dochteronderneming: Jacobs Omgevingsadvies.  

Door het milieuadviesbureau en eigenaar Sven Jacobs aan Geonius te binden kan de organisatie haar dienstenpakket verder uitbreiden en opdrachtgevers volledig ontzorgen binnen de disciplines milieu, omgevingsvergunningen en veiligheid. Zo kunnen bijvoorbeeld werkzaamheden op het gebied van lucht, afval, natuurbescherming, geluid, externe veiligheid, brandveiligheid en RI&E (Risico-Inventarisatie en -Evaluatie) vanuit Geonius worden opgepakt. Geonius heeft daarnaast de ambitie om de capaciteit binnen deze vakgebieden verder uit te breiden. 

Jacobs milieu advies speelt in op de behoefte van MKB-bedrijven aan milieukundige en veiligheidskundige ondersteuning. Door het afsluiten van milieuabonnementen lost Jacobs, zelf of door het inhuren van expertise bij derden, milieu- en veiligheidsvraagstukken op voor opdrachtgevers. Op deze manier was er al veel samenwerking tussen Jacobs en Geonius voor bodemonderzoek en -advies. 

Jacobs blijft zijn huidige klantenkring vanuit Geonius bedienen onder de naam Jacobs Omgevingsadvies. Door de overname kan hij zijn klanten en de klanten van Geonius met een completer dienstenaanbod nog sneller en professioneler van dienst zijn.

Website Jacobs Milieu Advies

Website Geonius

Comments are closed.