GEO/GIS Consultant

22 november 2017

Wil jij een bijdrage leveren aan de optimale dienstverlening aan burgers en bedrijven die gebruik maken van de kracht van geo-informatie?

Wil jij aan de slag met data en software oplossingen voor klanten om de wereld slimmer, makkelijker en efficiënter te maken? Wij zoeken de GEO Consultant die hieraan wil meewerken.

Wie ben jij?

Jij bent in staat de klantvraag te doorgronden en een passende oplossing te bieden op basis van onze software producten. Jij slaat een brug tussen gebruikersbehoefte en functionele mogelijkheden van onze softwareoplossing door te schakelen met onze klant en de softwareontwikkelaars en consultants (jouw collega’s).

Je helpt klanten op weg in onze software en wijst ze op mogelijke procesverbeteringen. Kortom: elke dag wordt voor jou anders! Je bent een (klant)vriendelijke consultant, je stelt de kwaliteit van onze dienstverlening voorop en weet commerciële kansen te herkennen. Zelfstandig en oplossingsgericht denken zijn kernkwaliteiten waarin je jezelf herkent en je beschikt over organisatorisch vermogen en een servicegerichte instelling. Jouw werkwijze is accuraat en je bent in staat om in correct Nederlands en Engels te communiceren zowel mondeling als schriftelijk. Als laatste ben jij TOV! Toegewijd, ondernemen en vooruitstrevend.

GEO/GIS Consultant
Vicrea, Amersfoort, HBO, Fulltime

GEO/GIS Consultant

Comments are closed.