Geo Prestige Award

Geo Prestige Award

De Geo Prestige Award (GPA) is dé verkiezing van het jaar waar je als geo-professional aan mee wilt doen!

Deze jaarlijkse zoektocht naar de beste Nederlanse geo-professional van 2019 is in het leven geroepen om vakmensen te eren en te waarderen, om innovatie te stimuleren en om de volgende generatie aan het geo-domein te binden. 

Ben of ken jij iemand die het écht verdient om in het zonnetje gezet te worden vanwege een bijzondere bijdrage aan het geo-vakgebied?
Nomineer jezelf of je collega, (mede)student of docent dan voor de Geo Prestige Award 2019! De zoektocht naar de beste Nederlandse geo-professional is in 2017 in het leven geroepen om vakmensen te eren.

Geo-Informatie Nederland wil met deze verkiezing innovatie stimuleren, het geo-vakgebied extra onder de aandacht brengen en de nieuwe generatie geo-professionals aan het geo-domein te binden.

Hoe werkt het?
Je kunt jezelf of iemand anders voordragen waarvan jij vindt dat hij/zij zichtbaar is geweest binnen ons vakgebied. Iemand die bijvoorbeeld een mooie presentatie heeft gehouden, een goed artikel heeft geschreven, een nieuwe onderneming is gestart of een fantastisch plan heeft uitgewerkt. Alles is mogelijk! Iedereen uit de geo-sector is van harte uitgenodigd om mee te doen aan deze verkiezing. 

Wat is de prijs?
De GPA gaat niet over het winnen van iets fysieks, maar het zorgt ervoor dat iedereen in het geo-werkveld weet wie het nieuwe boegbeeld is van ons vakgebied. Eeuwige roem dus! De winnaar wordt uitgenodigd om volgend jaar plaats te nemen in de jury van de volgende GPA-verkiezing.

Nomineren en aanmelden
Geef de naam door via info@geo-info.nl  en geef aan waarom jij/hij/zij deze prijs in de wacht moet slepen.

Alle namen komen op een lijst die de jury zal doornemen. Hier komt een selectie uit waarop gestemd kan worden via de socials en de website.

Let op: jezelf aanmelden of iemand anders voordragen kan tot 15 oktober 2019.

Website Geo-Informatie Nederland

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top