Future Green City en GeoBuzz werken samen

Future Green City en GeoBuzz werken samen

Wie een toegangsbewijs heeft voor GeoBuzz of Future Green City, in ’s Hertogenbosch op 24 en 25 november 2015, is vanaf nu welkom op beide events! Dit hebben de organisatoren onderling afgesproken. Future Green City is er ook nog op 26 november.

De GeoBuzz beurs vindt plaats in Congreszaal 1931, Future Green City bevindt zich in de aanpalende Brabanthallen.

Future Green City
De verenigingen Stadswerk Nederland en VHG zijn de stuwende krachten achter Future Green City 2015, een totaal-event voor de stad met toekomst. Innovatie, groen en duurzaamheid vormen de rode draad. Hier komen alle disciplines samen voor een duurzame, leefbare, groene en toekomstbestendige stad. De stedelijke inrichting heeft behoefte aan nieuwe visies, mogelijkheden en technieken.

GeoBuzz
Geo-informatie speelt een belangrijke rol in tal van maatschappelijke vraagstukken, maar ook in sectoren zoals de landbouw (Agro&Food), energie en bouw. GeoBuzz 2015 wil ervoor zorgen dat de geo-sector naar buiten treedt en kennis maakt met deze nieuwe sectoren. Natuurlijk gebeurt er al erg veel en dat willen we laten zien. Maar er is meer. De geo-sector wil de GeoBuzz ook inzetten om zich te laten inspireren door presentaties vanuit deze nieuwe sectoren.

www.geobuzz.nl
www.futuregreencity.nl

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top