Functioneel Applicatiebeheerder GIS Openbare Ruimte

15 maart 2018

Gemeente Lansingerland heeft voor haar afdeling Bestuurszaken, Informatievoorziening & Faciliteiten een vacature voor een

Functioneel Applicatiebeheerder GIS Openbare Ruimte

Zorgvuldig, analytisch, gedreven, enthousiast
36 uur

Waar kom je te werken?

Je werkt vanuit de afdeling Bestuurszaken, Informatievoorziening & Faciliteiten, een ondersteunende afdeling binnen de gemeentelijke organisatie. De functie Functioneel applicatiebeheerder Geografische Informatie- systeem (GIS) Openbare Ruimte valt binnen het team Informatievoorziening & Automatisering (I&A). Het team I&A bestaat uit 15 medewerkers. Het team professionaliseert zich snel en is bezig met een aantal grote en interessante projecten. We werken hard aan de implementatie en koppeling van diverse basisregistraties en de implementatie van de digitale overheid. Als Functioneel applicatiebeheerder GIS openbare ruimte ben je verantwoordelijk voor het beheren van openbare ruimte-gegevens in de bijbehorende applicatie (Geovisia).
Voor deze applicatie ben jij tevens functioneel beheerder. Het beheren van de openbare ruimte-gegevens gebeurt in samenhang met bestaande basisregistraties. Kortom, een breed speelveld waardoor je In deze functie nauw samen werkt met de afdeling Beheer & Onderhoud en je collega’s van I&A, maar ook andere collega’s in de organisatie.

Comments are closed.