Flitsmeister verbetert design en komt met navigatie (in BETA)

6 februari 2018

In de nieuwste versie van de verkeersapplicatie van Flitsmeister zijn designverbeteringen doorgevoerd en is de meest gevraagde feature navigatie met gesproken instructies (BETA) toegevoegd.

Het oude design van de waarschuwingen op de kaart heeft ervoor gezorgd dat veel ruimte verloren is gegaan. Flitsmeister geeft hier een andere invulling aan door middel van een nieuw design. De schermen van de waarschuwingen zijn volledig naar boven geplaatst. Er wordt meer ruimte gecreëerd op de kaart, waardoor de gebruiker hier altijd goed zicht op heeft. Ook zijn de snelheidsindicatoren en reistijden aangepast op een manier die minder ruimte inneemt. Alles bij elkaar zorgt dit ervoor dat de gebruiker alle verkeersinformatie in één oogopslag kan zien.

Navigatie met gesproken instructies (in BETA)

Navigatie in Flitsmeister is de meest gevraagde feature in de geschiedenis van Flitsmeister. Inmiddels is het mogelijk om naar iedere gewenste eindbestemming te navigeren. De instructies worden op minimale wijze in beeld gebracht met gesproken berichten en minimale afleiding. Op het moment dat de gebruiker de instructie daadwerkelijk uitvoert, wordt deze vergroot en ondersteund met spraak. De functie is als BETA-feature aan de app toegevoegd, omdat Flitsmeister mogelijkheden ziet om te verbeteren. Om ervoor te zorgen dat de juiste dingen verbeterd worden, is feedback van gebruikers cruciaal. Zo wordt er gezamenlijk gewerkt aan verbeteringen in de app.

navigatie

In de nieuwste versie van Flitsmeister zijn grote design verbeteringen doorgevoerd en is de meest gevraagde feature navigatie met gesproken instructies (BETA) toegevoegd.
Design verbeteringen
Het oude design van de waarschuwingen op de kaart heef...

Aankomsttijd en locatie delen

Het delen van aankomsttijd en locatie is al mogelijk sinds de vorige update. Door de feedback van gebruikers is deze functie in Flitsmeister 7.0 verbeterd. Wanneer een gebruiker zijn aankomsttijd en locatie deelt, ziet de ontvanger nu ook de huidige snelheid. Op deze manier kan de ontvanger makkelijk achterhalen of iemand in de file staat of alweer aan het rijden is. In een uitgestuurd bericht zegt Jorn de Vries van Flitsmeister: ‘‘Het is alweer acht jaar geleden sinds de eerste release van Flitsmeister en nu zijn we zo ver dat Flitsmeister 7.0 is gelanceerd. Een pittige release met de meeste gevraagde feature ooit! Eindelijk kunnen we navigatie aanbieden aan onze gebruikers en daar zijn we trots op. De app is in een nieuw jasje gestoken, die de gebruikerservaring nog beter maakt. 7.0 legt een basis voor de toekomst, een toekomst waarin gebruikers veel gaafs van ons kunnen verwachten’'

Website Flitsmeister

Comments are closed.