FARO lanceert handheld 3D-laserscanner met grotere nauwkeurigheid

FARO lanceert handheld 3D-laserscanner met grotere nauwkeurigheid

FARO Technologies, Inc, leverancier van 3D-meettechniek, kondigt de introductie aan van de FARO Freestyle3D X handheld laserscanner. Met deze introductie beschikt FARO nu over twee handheld scanners waarmee de klant de productiviteit kan verhogen, tijd kan besparen en beslissingen kan nemen op basis van gegevens.

De nieuwe FARO Freestyle3D X beschikt over scantechniek met een scannauwkeurigheid van 1 millimeter op een bereik van 1 meter. De Freestyle3D X is verkrijgbaar met een U.S. National Institute of Standards and Technology (NIST) accessoire voor traceerbare kalibratie, waardoor de gebruiker beschikt over een controleerbare nauwkeurigheid van gegevens, belangrijk voor forensisch onderzoek en andere sterk gereguleerde sectoren. De kalibratiegegevens op locatie kunnen in PDF-formaat worden geëxporteerd, zodat informatie snel met andere teamleden kan worden gedeeld.

De Freestyle3D X beschikt ook over een automatische flash-modus voor het scannen van objecten onder verschillende lichtomstandigheden. Nieuwe software-functies zorgen voor een gedetailleerde weergave van de gemaakte 3D-puntenwolk, en een geïntegreerd best-point-filter verbetert volgens de leverancier de kwaliteit van de scan door de ruis met tot 35 procent te verminderen. Verder is ook de functionaliteit voor de nabewerking verbeterd, waardoor de gegevens 5 x sneller worden weggeschreven en de productiviteit op de scanlocatie verder wordt verbeterd.

De Freestyle3D X kan onafhankelijk worden gebruikt of in combinatie met laserscanners uit de FARO Focus3D X-serie. De puntenwolkgegevens van alle instrumenten kunnen naadloos worden samengevoegd – ook in grijsschaal.

http://www.faro.com/nl-nl

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top