Esri GIS Conferentie op 18 en 19 september

Esri GIS Conferentie op 18 en 19 september

De Esri GIS Conferentie is het grootste, jaarlijkse GIS-evenement in Nederland. Jaarlijks nemen meer dan 1.500 mensen deel aan deze tweedaagse conferentie.

Op 18 en 19 september 2019 vindt de Esri GIS Conferentie plaats in de Beurs-WTC, Rotterdam.

Het ochtendprogramma van beide dagen bestaat uit keynote-presentaties waarin sprekers hun visie op hun eigen vakgebied delen. Het middagprogramma bestaat uit verdiepende sessies met verhalen uit de praktijk en door de praktijk. Daarnaast worden er technische sessies gehouden. Uiteraard is er ook dit jaar weer een beurs met onder andere stands van bedrijven uit de GIS-sector. 

Het middagprogramma van de Esri GIS Conferentie 2019 is onderverdeeld in diverse thema’s:

  • BIM & GIS: het combineren van GIS & BIM leidt tot waardevolle resultaten. GIS geeft ruimtelijke context aan BIM-objecten en vereenvoudigt het beheer van assets.
  • KlimaatNederland staat voor grote opgaven vanwege de klimaatverandering en de daaraan gekoppelde klimaatdoelen.
  • Datagedreven samenwerken: omgaan met klimaatverandering, energietransitie, veranderende woningmarkt en vergrijzing vereisen een integrale aanpak.
  • Digitale transformative: organisaties ontdekken wat digitale transformatie betekent. Het profijt van deze verandering wordt steeds meer zichtbaar in het bestaande werk.

Een deel van de beurs bestaat uit paviljoens en pleinen waarin onder andere innovatie centraal staat.

Website Esri

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top