Eerste Trimble TSC7 in Nederland geleverd aan Geo Infra

27 juli 2018

Geo Infra, een ingenieursbureau uit Oud Gastel, heeft als eerste Nederlandse klant een meetset geleverd gekregen met het TSC7-veldboek.

De volledige set bestaat uit een Trimble SX10 Scanning Total Station en het allernieuwste veldboek, de Trimble TSC7. Het bureau breidt hiermee haar mogelijkheden en dienstverlening verder uit. “Door de aanschaf van de Trimble SX10 zijn onze landmeters flexibeler inzetbaar dan ooit. Het grootste voordeel van de SX10 is dat het instrument niet alleen gebruikt kan worden voor de dagelijkse meet- of maatvoeringswerkzaamheden, maar daarnaast ook geschikt is voor 3D-scanning. Dit is de belangrijkste reden geweest om te kiezen voor de Trimble SX10”, aldus Jarno de Jong, technisch bedrijfsleider bij Geo Infra.

Voordelen
Het werken met de nieuwe Trimble TSC7 biedt de landmeters bij Geo Infra een aantal voordelen. Het grote scherm is uitermate goed leesbaar in zonlicht. Daarnaast kunnen scans direct op locatie in 3D bekeken worden en biedt de combinatie van een groot scherm en vast toetsenbord optimaal werkgemak. De TSC7 kan tevens zonder problemen gekoppeld worden aan de reeds aanwezige apparatuur van Geo Infra.

v.l.n.r. Jarno de Jong (Geo Infra), André Harsevoort (Geometius) en Mano Oomen (Geo Infra).

 

Website Geometius | Trimble TSC7

Comments are closed.