Eerste FARO Construction Day in Eindhoven

31 mei 2018

Op dinsdag 26 juni organiseert FARO Benelux in Eindhoven haar eerste Construction Day. Tijdens deze dag worden nieuwe en bestaande technologische oplossingen voor bouwprojecten gepresenteerd. De FARO Construction Day is bedoeld voor aannemers, architecten, wegenbouwers, stedenbouwkundigen en planologen. Inschrijving is gratis en voor de lunch wordt gezorgd.

Precisietechnologie in de bouw is belangrijker dan ooit. Hoe gedetailleerder locatiegegevens kunnen worden vastgelegd hoe soepeler het bouwproces daarna wordt doorlopen. Veel ellende kan worden bespaard als het ontwerp op de echte bouwlocatie wordt geverifieerd. Is er wel met alle bijzonderheden en oneffenheden ter plaatse rekening gehouden tijdens het ontwerp van het gebouw of de weg? Hoe zit het met de tolerantieanalyse? De botsingsdetectie?

Tijdens dit eerste seminar valt onder andere te ontdekken hoe belangrijke onderdelen van de constructie de eerste keer goed te krijgen zijn, zodat geen kostbare herbewerkingen uitgevoerd hoeven te worden. Verder wordt uitgebreid aandacht besteed aan modeluitlijning en VR. Ook zijn er live demonstraties van nieuwe bouwoplossingen, zoals Bouw van BuiltIT.

De eerste FARO Construction Day vindt plaats op dinsdag 26 juni 2018 van 10.00 tot 14.30 uur in Conference Center HTC, High Tech Campus 1 in Eindhoven.

Voor meer informatie en het programma zie de FARO-website. Gratis aanmelden kan via deze link.

 

Website FARO

Comments are closed.