DG Groep neemt activiteiten over van Kiwa KOAC

6 september 2018

Per 1 september 2018 heeft de DG Groep uit Boskoop alle activiteiten van het bedrijfsonderdeel Asset- en Informatiemanagement overgenomen van Kiwa KOAC. De overname betekent ook dat de bestaande joint-venture gisib een volle dochter wordt van de DG Groep.

De DG Groep – ingenieurs voor de buitenruimte – en Kiwa KOAC werken al jaren intensief samen aan het optimaal beheren van de (kwaliteit van de) buitenruimte. De twee bedrijven leveren samen gisib, de GIS-georiënteerde applicatie voor beheerders en beleidsmakers die zich bezighouden met de inrichting van de buitenruimte. Dat maakt de overgang van Asset- en Informatiemanagement naar de DG Groep een logische stap, met name voor klanten.

“Integraal beheer van de buitenruimte vraagt om integrale advisering. In het belang daarvan bundelen wij onze cultuur- en civieltechnische kennis”, zegt Frank Jan Uittenbogaart, directeur van de DG Groep. “Samen zijn we onze opdrachtgevers beter en slagvaardiger van dienst.”

“Met deze stap versterken we de positie van onze voormalige unit Asset- en Informatiemanagement”, zegt Ties Joosten, directeur bij Kiwa KOAC. “De collega’s kunnen hun kennis en kunde blijven toepassen en delen in hun nieuwe werkomgeving en ook klanten blijven in de nieuwe situatie profiteren van alles wat de twee partners altijd al boden, nu meer geïntegreerd dan ooit.”

De medewerkers van beide bedrijven, nu nog gevestigd in Nieuwegein (Kiwa KOAC) en Boskoop (DG Groep), gaan per 17 september aanstaande samen verder op een nieuwe locatie in Woerden.

Website Gisib

Website DG Groep

Comments are closed.