CycloMedia Technologies is Associate Sponsor bij Geospatial World Forum 2019

14 maart 2019

Geospatial Media and Communications laat weten dat CycloMedia Technology optreedt als Associate Sponsor voor het Geospatial World Forum 2019.

Het evenement is gepland van 2-4 april 2019 in Taets Art & Event Park, Amsterdam.

CycloMedia is een toonaangevende internationale leverancier van gegevens- en softwareoplossingen die de buitenwereld nauwkeurig op het scherm virtualiseren. Met zijn datasets met hoge nauwkeurigheid kunnen overheden en bedrijven fysieke infrastructuren beoordelen, analyseren en meten, inclusief gebouwen, wegen en andere activa, op afstand en op elk apparaat.

Frank Pauli, Chief Executive Officer van CycloMedia Technology, zal het publiek tijdens de conferentie toespreken. Naast een plek op de beursvloer zullen de innovatieve technologieën van CycloMedia via case-studies worden gepresenteerd in verschillende programma’s, waaronder Smart Cities en Technology Tracks.

“We kijken uit naar alle mogelijkheden tijdens het evenement om contact te leggen met klanten en partners en om onze oplossingen en mogelijkheden te tonen aan de vele interessante collega’s die het evenement bezoeken”, zegt Frank Pauli, CEO van CycloMedia.

“CycloMedia biedt innovatieve oplossingen voor een breed spectrum van toepassingen. Dat wij dit merk nu aan boord hebben als sponsor, samen met haar partners en gebruikers, voegt veel waarde toe aan de conferentie. We verheugen ons erop samen te werken met CycloMedia aan een ecosysteem dat interactie en samenwerking tussen sectoren mogelijk maakt”, zegt Anamika Das, Vice President, Outreach & Business Development bij Geospatial Media and Communications.

Website Geospatial World Forum

Comments are closed.